Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Taper Jeff Date: Feb 26, 2011 5:17pm
Forum: etree Subject: Re: Please wait for the identifier assignment to finish

I'm getting the same thing over here.
Is yours still doing it?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: intpseeker Date: Feb 27, 2011 8:41am
Forum: etree Subject: Re: Please wait for the identifier assignment to finish

I found that I had a space in the item names between the band abbreviation and the rest of the identifier. Deleted everything, eliminated the space and re-upped it, and it worked fine. Of course I forgot one freaking file and am trying to repair that, now. But that is different.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffgreenone Date: Feb 27, 2011 6:28pm
Forum: etree Subject: Re: Please wait for the identifier assignment to finish

If you get this error again, try leaving the third part of the identifier empty (i.e. just fill out the band abbreviation and the date) and hit submit. The issue is that the system tries to auto-generate an identifier after you fill out the first two blanks, and then tries again if you fill out the third one as well...and that's where it can hang. Emptying the third box induces it to re-generate, which usually kicks it out of its stupor.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: tENTATIVELY, a cONVENIENCE Date: Dec 5, 2012 1:40pm
Forum: etree Subject: Please wait for the identifier assignment to finish

Hi, Excuse my ignorance. I'm new to this sort of thing. I've been uploading a series of folders of audio files of radio that I've done in the last 30+ years. My computer is 'old' so I have to use an old browser which means I have to go through a non-Flash process. Everything was going fine until I got to the "Radio 2000" upload attempt. Since then, I keep getting the "Please wait for the identifier assignment to finish" error message. I consulted this forum & found the advice to leave the 3rd part of the identifier blank after the band name abbreviation & the date. However, that doesn't fit the window I'm seeing. In my window there are 3 required fileds: title, description, & keyword(s) & then the unrequired field of creator followed by the licesne choice. I filled all of these out. I tried emptying various fields & it didn't work. ANY ADVICE WOULD BE APPRECIATED! THANK YOU!!